Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Potage Bagration
- Ingrediënten:
- boter, eidooier, elleboogmacaroni, foelie, kalfsbot, kippenpoulet, peper, peterselie, rijstemeel, room, selderij, ui, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eiwit, kervel, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, witte peper, wortel, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Ons bakboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Toscane:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: