108 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterselieboterbouilloncitroencourgettecouscouskaneelknoflookkorianderkruidenolieparmezaanse kaaspepersjalottijmtomaatuiwaterwitte wijnzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe maak je zelf groentebouillon?

Ingrediënten:
bouillon, champignons, groentebouillonblokjes, groenten, water, kruiden, laurier, olie, paddenstoelen, peper, peperkorrels, bladpeterselie, prei, selderij, rozemarijn, tijm, tijm, tomaten, uien, vet, wortel en wortels

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:

Soep van erwtjes en peterselie

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, erwtjes, groentebouillon, koolzaadolie, munt, olijfolie, tijm, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Butternut pompoen met tuinkruiden

Ingrediënten:
basilicum, flespompoen, dragon, groentebouillon, kervel, knoflook, munt, olijfolie, oregano, peterselie, rozemarijn, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Tagliatelle met kruiden

Ingrediënten:
basilicum, boter, chilipoeder, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, groentebouillon, knoflook, laurierblad, munt, peterselie, rozemarijn, salie, sjalot, tagliatelle, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Marokkaanse pasta

Ingrediënten:
citroen, feta, geelwortelpoeder, groentebouillon, kaneel, kikkererwten, kippenbouillon, knoflook, komijnzaad, korianderblaadjes, munt, olijfolie, orecchiette, paprikapoeder, penne, peterselie, pijnboompitjes, sumak, tomatenblokjes uit blik en ui

Keuken:
Marokkaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Samuel Levie en Dick Bruna - eten met nijntje

Recept uit eten met nijntje:

Linzenpilav

Ingrediënten:
basmatirijst, bleekselderij, gekookte kleine groene linzen, groentebouillon, knoflook, koriander, kurkuma, munt, olijfolie, peterselie, rozijnen, ui, winterpeen, yoghurt en zonnebloempitten

Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Lunch uit Heerlijk simpel:

Pompoen-roquefortsoep

Ingrediënten:
gemalen komijn, groentebouillon, kerriepoeder, knoflook, munt, olijfolie, peper, peterselie, pompoen, roquefort, ui en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:

Quinoabrij met gegrilde tomaten en knoflook

Ingrediënten:
boter, feta, groene chilipeper, groentebouillon, knoflook, minipruimtomaatjes, munt, olijfolie, peterselie, quinoa, zout en zwarte peper

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Groenterisotto

Ingrediënten:
artisjok, asperge, boter, citroen, courgette, doperwten, groentebouillon, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Paella met groene groenten

Ingrediënten:
artisjok, bombarijst, citroen, doperwt, droge witte wijn, gerookte paprika, groene asperge, groene paprika, groentebouillon, knoflook, koriander, munt, olijfolie, paellarijst, peterselie, saffraan, tuinboon en ui

Soort:
rijst / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gerstpilav

Ingrediënten:
boter, dille, dragon, gierst, groentebouillon, kervel, lente ui, munt, olijfolie, parelgort, peper, peterselie, quinoa, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Groene couscous

Ingrediënten:
bosui, couscous, dille, dragon, gemalen komijnzaad, groene chilipeper, groentebouillon, koriander, munt, olijfolie, peterselie, pistachenoten, rucola, ui, water en zout

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Pilafrijst met groenten en pijnboompitten

Ingrediënten:
courgette, erwtjes, groene chilipeper, groene paprika, groentebouillon, knoflook, korianderblaadjes, lente-uitjes, munt, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, rijst, tuinbonen en ui

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / rijst
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:

Gevulde uien

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, gedroogde munt, gemalen piment, granaatappelmelasse, groentebouillon, komijn, kruidnagelpoeder, munt, olijfolie, pijnboompitten, rondkorrelrijst, sjalot, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

River Cottage zomerse groentetuinsoep

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bleekselderij, boter, citroenmelisse, courgette, erwtenscheuten, erwtjes, groentebouillon, koolzaadolie, lente-ui, little gem, munt, olijfolie, peterselie, sla, snijbiet, tuinbonen, venkelgroen, venkelknol, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Gevulde kool

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, fijne kristalsuiker, groentebouillon, knoflook, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, ricotta, vermicellinoedels, water, witte kool, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Freekeh pilaf

Ingrediënten:
boter, citroensap, freekeh, griekse yoghurt, groentebouillon, kaneel, knoflook, koriander, munt, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, piment, ui, zout en zwarte peper

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Haal meer recepten op...