Recept uit De Urban Cook:
Casserole Van Bruine Linzen Met Groenten & Tijm
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bruine linzen, citroen, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, prei, tijm en wortel
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, fruit, groente, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Recept uit Spis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Het literaire eetboek:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit Down to earth: