Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Turkse gevulde aubergines met lamsvlees
- Ingrediënten:
- aubergine, kaneel, knoflook, lamsgehakt, olijfolie, peterselie, suiker, tomaat en ui
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, bouquet garni, citroen, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, lamsgehakt, lamsschouder, olie, peper, pijnboompitten, piment, plantaardige olie, rode ui, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Recept uit Istanbul:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Bartje Boemboe: