237 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebladpeterseliebleekselderijbloemboterbruine basterdsuikercitroencitroensapeikorianderlaurierolieolijfoliepeperrode paprikatijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Canneloni met peterselie en pancetta

Ingrediënten:
bladpeterselie, bruine suiker, cannelloni, citroen, knoflook, laurier, mozzarella, olijfolie, pancetta, rode wijn, room, tomatenpassata, ui, wittebroodkruim, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Coca amb pinxes

Ingrediënten:
bloem, gist, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, sjalot, suiker, verse sardientjes, witte wijn en zout

Soort:
quiche / vis
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Recept uit Noedels:

Rode bieten dipsaus

Ingrediënten:
ansjovis in olie, bruine suiker, chili, gember, japanse bruine-rijstazijn, jonge rode bietjes, knoflook, olijfolie, peterselie, sjalot, vissaus, witte-wijnazijn en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg - Groene burgers

Bijgerecht uit Groene burgers:

Groene-bananenguacamole

Ingrediënten:
banaan, crème fraîche, knoflook, koriander, limoen, peterselie, pistachenoten, rietsuiker, sjalot, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Warme salade van eend, sperziebonen en geroosterde paprika met rijststokjes

Ingrediënten:
ansjovis, bacon, chilipoeder, citroensap, eendenborstfilet, gember, knoflook, lichte sojasaus, olijfolie, paprika, peterselie, rijststokjes, sjalot, sperziebonen, suiker, tomaat, witte-wijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vlees / wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lamscarré met kerriesaus en wilde rijst

Ingrediënten:
appelen, citroen, gemberwortel, kerriepoeder, knoflook, lamscarré, laurier, peper, peterselie, selderij, sjalot, sluimererwten, suiker, vetstof, vleesfond, witte wijn, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Pikante bonen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boterbonen, feta, gehakt, harissa, kerstomaat, komijnpoeder, olijfolie, sjalotten, suiker, knoflook, tomaten, witte bonen en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Romige kruidendressing

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bosui, crème fraîche, dille, dragon, extra vierge-olijfolie, kervel, knoflook, koriander, peterselie, rodewijnazijn, sjalot, slagroom, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Vispastei

Ingrediënten:
aardappelpuree, agaragar, bieslook, bladpeterselie, boter, doperwt, dragon, droge witte vermout, droge witte wijn, garnaal, gerookte schelvis, grove mosterd, inmaak ui, knoflook, konbuvellen, kristalsuiker, mierikswortelsaus, olijfolie, panko, shiitake, sjalot, sojalecithine, ui, visbouillon, volle melk, volle room, worcestersaus en zalmfilet

Soort:
vis
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Citroen-dragon vinaigrette

Ingrediënten:
citroensap, dragon, knoflook, koudgeperste olijfolie, saffloerolie, sjalot, suiker, tijm, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en voorjaarsui

Keuken:
Europees
Soort:
saus/dressing/jus / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Patrijs in chocoladesaus - perdiz con chocolate

Ingrediënten:
gevogeltebouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, patrijs, peper, pure chocolade, sherry-azijn, sjalot, suiker, varkensreuzel, verse peterselie, vet spek, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Langoestenschotel - caldereta de langosta

Ingrediënten:
bouquet garni, brandewijn, knoflook, langoest, laurierblad, olijfolie, peper, sjalot, suiker, tomaat, verse peterselie, visfond, witbrood en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Pappardelle met groene kruiden en paddenstoelen

Ingrediënten:
amandel, arbequina olijfolie, basilicum, bieslook, boter, citroen, gekonfijte tomaten, kervel, kippenfond, knoflook, olijfolie, pappardelle, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, suiker, tijm en trostomaat

Soort:
pasta/noodles / paddenstoelen
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Rode remouladesaus voor garnalen - red shrimp rémoulade

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, extra vierge-olijfolie, garnalen, grove mosterd, ijsbergsla, knoflook, paprikapoeder, peper, sjalot, suiker, tabasco, verse peterselie, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
saus/dressing/jus / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Navarin printanier

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kippenbouillon, knoflook, koolrabi, lamsbouillon, lamsschouder, lamsvlees, meiraap, nieuwe aardappeltjes, olijfolie, sjalot, suiker, tomaat, tuinbonen, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / tajine / lamsvlees
Haal meer recepten op...