306 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbieslookbotercayennepepercitroencitroensapdilledragoneiketchupknoflookmosterdolijfoliepeperpeterselierode uisjalotsuikertomaatuizoutzure augurkenzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Eiersalade met augurk

Ingrediënten:
augurk, citroensap, dille, ei, mayonaise, veganaise, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Gevulde eieren met augurk

Ingrediënten:
augurk, cayennepeper, dijonmosterd, ei, mayonaise, paprikapoeder en peterselie

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Zoete augurken voor kenners

Ingrediënten:
ei, knoflookpoeder, mainzer kaas, mayonaise, peterselie, selderijzout, witte peper, worst en zoute augurk

Keuken:
Duits
Soort:
azijn
Een recept uit  - Gemüse!

Snack of tussendoortje uit Gemüse! :

Asperge-tempura met mayonaise

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, groene asperge, groente, koolzuurhoudend mineraalwater, korianderblaadjes, limoen, mayonaise light, rijstwijn, witte asperge, yoghurt en zonnebloemolie

Keuken:
Japans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Rauwe groenten - crudités

Ingrediënten:
azijn, dijonmosterd, ei, groenten, komkommer, mayonaise, olijfolie, radijs, rode biet, selderij, tomaat, verse basilicum, verse dragon, verse peterselie, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Aardappelsalade met groenten ensaladilla rusa

Ingrediënten:
aardappel, augurk, bladpeterselie, citroensap, dijonmosterd, erwten, gevulde groene olijven, kappertjes, mayonaise light, rode paprika, sperziebonen, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Barquettes met sardine

Ingrediënten:
augurk, boter, casinobrood, mayonaise, radijs, sardines uit blik en slabladeren

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Tough Cookie:

Vitello tonnato

Ingrediënten:
augurk, kalfsfricandeau, kappertjes, mayonaise, tonijn uit blik en varkensfricandeau

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Haringsalade

Ingrediënten:
appel, augurk, biet, haring, mayonaise, mosterdzaad, rode ui, witte peper, wodka en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Mosterdzaad saus

Ingrediënten:
augurk, dijonmosterd, japanse mayonaise, kewpie-mayonaise en pickled mosterdzaad

Soort:
barbecue/grill
Haal meer recepten op...