76 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: augurkavocadoazijnbieslookbroodcayennepepercitroencitroensapdijonmosterdeiijsbergslaketchupknoflookkomkommerolijfolieontbijtspekpeperrode uislatomatenpureeuizout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Pascale Naessens - Puur Eten 2

Recept uit Puur Eten 2:

Tomaat-garnaal

Ingrediënten:
citroen, garnalen, mayonaise, mosterd, pijnboompitten, tomaat en zeekraal

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

snoekbaars met tomaten

Ingrediënten:
citroensap, doorregen spek, droge witte wijn, ei, mayonaise, milde mosterd, olie, peper, sjalot, snoekbaars, tomaat, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Krabmousse met gemarineerde tomaten

Ingrediënten:
augurk, balsamicoazijn, bieslook, bladpeterselie, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, gedroogde oregano, gelatine, gladde mosterd, kappertjes, kervel, ketjap, knoflook, kristalsuiker, mayonaise, noordzeekrabvlees, olijfolie, poedersuiker, romatomaat, slagroom, sojaolie, tomatenketchup, visfond, vleestomaat en witte wijn

Keuken:
Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Lunch / avondmaal uit Smokey goodness:

Picanha steak burger

Ingrediënten:
augurk, black angus-picanha, blauwe kaas, bold & beefy bbq-saus, briocheburgerbroodjes, gerookt ontbijtspek, grof zeezout, kinnebakspek, little gem, mayonaise, mosterd, rode ui, tomaat en zwarte peper

Soort:
vlees / barbecue/grill / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Kreeftensalade - lobster salad

Ingrediënten:
citroensap, kreeft, mayonaise, mosterd, peper, selderij, sour cream, tomaat en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Nori'sandwich' met gerookte zalm

Ingrediënten:
appelazijn, avocado, gerookte zalm, ijsbergsla, japanse kruiden, japanse rijstazijn, japanse sojasaus, mayonaise, mosterd, nori, pandanrijst, suiker, tomaat, wasabi en zout

Keuken:
Japans
Soort:
rijst / vis
Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:

PO'BOY

Ingrediënten:
bloem, cajunkruidenmix, eieren, mosterd, frituurolie, garnaal, ijsbergsla, maïsmeel, mayonaise, mierikswortel, mild paprikapoeder, sjalotje, tabasco en tomaten

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Diner / voorgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:

Gevulde artisjokken

Ingrediënten:
artisjokken, crème fraîche, ei, garnaal, gekookte ham, mossel, kappertjes, mayonaise, mosterd, peper, tomaten en wijnazijn

Keuken:
Frans
Soort:
salade / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Tomatenbloemen - pomodori fioriti

Ingrediënten:
dijonmosterd, ei, groene olijven zonder pit, mayonaise, rucola, tomaat, tonijn uit blik en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gevulde artisjokbodems

Ingrediënten:
artisjokbodem uit blik, augurk, citroen, dragon, erwtjes, kappertjes, mayonaise, mosterd, peterselie, sla, tomaten en viseitjes

Soort:
salade / groente
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Mama's burger met patat

Ingrediënten:
augurk, bladpeterselie, botersla, brioches, kerriepoeder, ketchup, komijn, lamsgehakt, mayonaise, mosterd, pul biber, rode ui, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
barbecue/grill / brood en broodgerecht
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Gevuld brood met gehakt

Ingrediënten:
bacon, dijonmosterd, ijsbergsla, mayonaise, pikant paprikapoeder, rundergehakt, trostomaat, ui, vloerbrood en zonnebloemolie

Soort:
vlees / brood en broodgerecht
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Parmezaanse burgers

Ingrediënten:
borlottibonen, broodjes, broodkruim, champignon, cheddar, dressing, ei, maïzena, mayonaise, mosterd, olijfolie, parmezaanse kaas, rode ui, rode wijn, sla, sojasaus, tomaat, tomatenketchup, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
barbecue/grill / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / buffet / voorgerecht uit Koude keuken:

Filet "royal"

Ingrediënten:
amandelen, bieslook, gelatine, gemberpoeder, knoflookpoeder, madeira, mayonaise, mosterd, olie, ossenhaas, pistaches, room, sherry, tabasco, tomaten, truffel, water, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Elizabeth Wolf-Cohen en L. Wolf-Cohen - De liefde van de man ...

Recept uit De liefde van de man ...:

Italiaanse clubsandwich

Ingrediënten:
boter, cheddar, emmenthaler, groene paprika, ham, kip, mayonaise, mosterd, pistolets, salami, sla, tomaat, ui en zure room

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:

Gevulde tortilla's

Ingrediënten:
avocado, chilipoeder, chilisaus, citroensap, crème fraîche, franse mosterd, ijsbergsla, knoflook, lente ui, limoenolie, mayonaise, sprinkhanen, tomaat, tortilla, witte peper, wraps en zout

Soort:
tortilla / insecten
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Snack of tussendoortje uit Het insectenkookboek:

Mexicaanse chapulines

Ingrediënten:
avocado, chilipoeder, chilisaus, citroensap, crème fraîche, franse mosterd, groene chilipeper, knoflook, lente ui, limoenolie, mayonaise, oude kaas, sprinkhanen, tomaat, tortillachips, witte peper, zout en peper en zout

Soort:
insecten
Haal meer recepten op...