151 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelazijnbieslookbotercayennepepercitroensapdragoneigroenteketchupknoflookkomkommermosterdolijfoliepaprikapaprikapoederpeperpeterselieslasuikertomaatuizout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Gemüse!

Snack of tussendoortje uit Gemüse! :

Asperge-tempura met mayonaise

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, groene asperge, groente, koolzuurhoudend mineraalwater, korianderblaadjes, limoen, mayonaise light, rijstwijn, witte asperge, yoghurt en zonnebloemolie

Keuken:
Japans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht / basisrecept uit Liever lokaal:

Tartarensaus

Ingrediënten:
augurk, ei, gedroogde dragon, kappertjes, mayonaise, oost-indische kers, peterselie en sjalot

Keuken:
Hollands
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Tartaarsaus

Ingrediënten:
augurk, bieslook, ei, mayonaise, peterselie en sjalot

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Recept uit Het groot fondue boek:

Vincentsaus

Ingrediënten:
augurk, kappertjes, kervel, mayonaise, peterselie, sjalot, spinazie en waterkers

Keuken:
Frans
Soort:
sauzen / vegetarisch
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Klassieke tartaar met saus

Ingrediënten:
béarnaisesaus, cornichons, eidooier, kappertjes, mager rundergehakt, mayonaise, pepersaus, rodewijnsaus, sjalot, verse bieslook en verse peterselie

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Thousand islands-dressing

Ingrediënten:
augurk, ei, gedroogde abrikozen, mayonaise, paprika, paprikapoeder, peterselie, sjalot, slagroom en tomatenketchup

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Tartaarsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, cornichons, dille, dragon, mayonaise, sjalot en zure room

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide / vegetarisch
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Lunch uit Smart BBQ:

Garnalenbroodje ofwel shrimp sandwich

Ingrediënten:
augurk, chilivlokken, grove mosterd, ijsbergsla, ketchup, mayonaise, reuzengarnaal, stokbrood, ui en worcestersaus

Soort:
barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Huzarensalade

Ingrediënten:
aardappel, gekookt, jonagold appel, augurk, ei, kalfsvlees, mayonaise, sla en ui

Soort:
salade
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Basisrecept uit Vegeterranean:

Tartaarsaus

Ingrediënten:
augurk, azijn, bladpeterselie, bleekselderijblad, citroensap, groene olijven, kappers, knoflook, mayonaise, mosterd, sjalot, wortel en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Andrea Tegel

Recept van Annie Pannie:

Makreel americain

Ingrediënten:
augurk, gerookte makreel, grove mosterd, kappertjes, ketchup, korianderpoeder, mayonaise, paprikapoeder, sjalot en worcestersaus

Een recept uit Andrea Tegel

Recept van Annie Pannie:

Makreel americain

Ingrediënten:
augurk, gerookte makreel, grove mosterd, kappertjes, ketchup, korianderpoeder, mayonaise, paprikapoeder, sjalot en worcestersaus

Haal meer recepten op...