Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Aardappel in zijn jas met garnaal en roerei
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, boter, ei, garnalen, nootmuskaat, peper, room en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- aardappelgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | andijvie, bieslook, bloem, eidooier, groentebouillon, knoflook, melk, olijfolie, peper, peterselie, room, slagroom, specerijen, ui, vlees, water, witte peper, wortel, zeezout, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Snack of tussendoortje uit Sous-vide thuis:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Gesund Geniessen:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Lekker Happen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: