Recept uit De pastabijbel:
Elicoidali met kaas en room
- Ingrediënten:
- boter, eierdooier, elicoidali, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, ricotta, room, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, crème fraîche, ei, eiwit, kaas, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, paneermeel, peper, slagroom, specerijen, spinazie, suiker, ui, vlees, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Jamie's dinners:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit The big green egg book:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner uit Gezond slank met dr. Frank:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Buffet / bijgerecht uit Eten met z'n allen:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Recept uit Crumbles en gratins:
Bijgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken: