149 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloemeieidooiergehaktkaasknoflookmelkolijfolieoreganopeperpeterseliericottarundergehaktslagroomspinaziesuikertijmtomaatuiwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Schupfnudeln met rucola, rode uien en parmezaan

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, bruine basterdsuiker, eieren, bloem, knoflook, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, rode uien, rucola, zout en vastkokende aardappelen

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige aardappelen met aubergine en kaas

Ingrediënten:
aardappelen, aubergine, bloem, boter, broodkruim, cayennepeper, chilivlokken, ei, kefalotyri, kaneel, kruidnagelpoeder, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, rode ui, tomaten, tomaten uit blik en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige pasta met aubergine en kaas

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, broodkruim, cayennepeper, chilivlokken, ei, elleboogjesmacaroni, kaneel, kefalotyri, knoflook, kruidnagelpoeder, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, penne, peper, tomaat, tomaten uit blik, ziti en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Jamie Oliver: macaroni met kaas

Ingrediënten:
bloem, cheddar, boter, parmezaanse kaas, goudse kaas, halfvolle melk, laurierblaadjes, macaroni, nootmuskaat, olijfolie, tijm, knoflook, tomaten, vers broodkruim en worcestersaus

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Ravioli met rucola en drie soorten kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, ei, griesmeel, groentebouillon, knoflook, mascarpone, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, robiola, rucola, sjalot en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Gnocchi met pompoen en pesto van cavelo nero

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, cavolo nero, eidooier, hazelnoot, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, pinda, pompoen, zeezout en zout

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Gnocchi alla romana

Ingrediënten:
boter, ei, emmentaler, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, polenta en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gevulde aubergines

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, broodkruim, gehakt, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Cannelloni met tomaten-gehaktsaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, ei, gedroogde munt, kaneelstokje, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tomaat in blik, ui, witte wijn, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Witte risotto

Ingrediënten:
boter, kooknat van spinazie, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst en rode ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Lasagna met ragu

Ingrediënten:
bloem, boter, gedroogde munt, kaneelstokje, knoflook, lasagnavellen, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tomaat in blik, ui, witte wijn, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Tomatenlasagna

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, knoflook, lasagnavellen, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat in blik

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Risotto met spinazie en geitenkaas

Ingrediënten:
basis risotto, boter, bouillon, citroen, extra vierge olijfolie, knoflook, muskaatnoot, parmezaanse kaas, spinazie, zachte geitenkaas, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Pappardelle met een ragù van kleine gehaktballetjes

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroen, ei, gehakt, kaneel, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode spaanse pepers, rode-wijnazijn, tomaat in blik, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

De lekkerste stoofpot met pastakussentjes gevuld met aardappel en rucola

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bloemige aardappelen, boter, citroen, kalfswangen, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode ui, rozemarijn, rucola, tijm, tomaat in blik, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Lasagne met krokante eend

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, brood, cheddar, chianti classico, eend, fontina, tomaat, goudse kaas, halfvolle melk, knoflook, kruidnagels, laurier, marjolein, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rozemarijn, spinazie, taleggio, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / wild / gevogelte
Haal meer recepten op...