Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Kip op z'n Spaans
- Ingrediënten:
- achterham, appelcider, bloem, boter, kipfilet, kippenbouillon, nootmuskaat, peper, pijnboompitten, ui en wortel
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | blanke kippenbouillon, bleekselderij, boter, bouillon, champignons à blanc, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, geglaceerde witte uitjes, kipfilet, kippenvlees, laurier, lente-ui, melk, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, prei, slagroom, tijm, ui, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Recept uit Indorock:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria España: