Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, brood, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, half-om-halfgehakt, kip, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, slagroom, ui, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek: