250 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotergroenteknoflookkruidenkruidnagellaurierbladolieolijfoliepeterseliepreirozemarijnsjalotspecerijensuikertijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Runderstoof met knolselderij

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, crème fraîche, knoflook, kruidnagel, laurier, peper, prei, rozemarijn, runderbouillon, runderstoofvlees, selderijknol, sjalot, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:

Maronensamtsuppe mit Steinpilzen, Knollensellerie und Walnüssen / Gebonden kastanjesoep met eekhoorntjesbrood, knolselderij en walnoten

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroensap, eekhoorntjesbrood, gepelde kastanjes, gevogeltefond, gevogelteglace, hamspek, knoflook, knolselderij, laurier, madeira, olijfolie, peper, peterseliestengel, prosecco, selderijblad, slagroom, suiker, suikerklontjes, tijm, truffeljus, walnoten, wildfond, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Dubbelgetrokken ossenstaartsoep

Ingrediënten:
gedroogde tijm, knolselderij, laurier, madera, ossenstaart, parelgort, peperkorrels, prei, selderijloof, sherry, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Basisrecept uit Groot handboek sauzen:

Gevogeltefond

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, kalfsbotten, karkas van jonge haan, knoflook, knolselderij, laurier, olie, peperkorrels, pimentkorrels, prei en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Geflügelfond - Gevogeltefond

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, kalfsbotten, kippenkarkas, knoflook, knolselderij, laurier, olie, peper, pimentkorrels, prei, water en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
bouillon
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Erwtensoep (uit de slowcooker)

Ingrediënten:
prei, hamschijf, knolselderij, krabbetjes, kruimige aardappel, laurierblaadjes, water, rookworst, selderijblad, spliterwten, bleekselderij, peper, winterpeen en zout

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Basisrecept uit Een kookboek.:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, jeneverbessen, knolselderij, laurier, peperkorrels, prei, steranijs, tijm, ui en wortel

Soort:
bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Broodsoep

Ingrediënten:
eiwit, gebruinde boter, gerookte champignons, gerookt eekhoorntjesbrood, gevogeltefond, ijsblokjes, jeneverbessen, knolselderij, korianderkorrels, laurier, peperkorrels, peterselie, runderschenkel, tijm en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Kalfsjus

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbotten, knolselderij, kruidnagels, laurier, madeira, rozemarijn, tijm, tomaten, ui, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Wittebonensoep

Ingrediënten:
donker roggebrood, katenspek, knolselderij, laurierblad, peper, prei, rookworst, schouderkarbonade, selderij, ui, winterpeen, witte bonen uit blik en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Bruinebonensoep

Ingrediënten:
bruine bonen uit pot, donker roggebrood, katenspek, knolselderij, laurierblad, peper, prei, rookworst, schouderkarbonade, ui, verse selderij, winterpeen en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Blanke gevogeltefond

Ingrediënten:
karkas van kip, knolselderij, kruidnagel, laurier, peperkorrels, prei, ui, water en winterpeen

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:

Fond

Ingrediënten:
gevogeltekarkassen, kalfsbotten, kalfspoot, kalfsvlees, knolselderij, laurier, peper, prei, rode wijn, rode wijnazijn, rozemarijn, tijm, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
bouillon
Haal meer recepten op...