Recept uit L'Art de la table:
Blanquette de veau
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | blanke kippenbouillon, bleekselderij, bloem, boter, champignons à blanc, citroen, droge witte wijn, ei, geglaceerde witte uitjes, kip, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Ons bakboek:
Diner uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: