Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
court-bouillon
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, grof zeezout, kruidnagel, laurier, peper, prei, selderij, tijm, ui, venkel, water, winterwortel en witte wijn
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | augurk, balsamicoazijn, boter, droge witte wijn, kalfsbotten, knoflook, kruiden, laurierblad, olie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, selderij, specerijen, tijm, tomatenpuree, water, wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Elzas:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: