Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Varkenshals in witte wijn , azijn en suiker
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, rozemarijn, spek, suiker, ui, varkensnek, witte wijn, zilveruitjes en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, citroen, citroensap, knoflook, laurierblad, olie, peterselie, rode ui, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Sous vide:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Veg!:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Amuse / diner / snack of tussendoortje uit Junges Gemüse:
Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit Veg!:
Bijgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:
Recept uit Lente in Sicilië:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / nagerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem: