Basisrecept uit Deutsche Küche:
Witte basissaus
- Ingrediënten:
- beurre manie, boter, cayennepeper, citroensap, crème fraîche, droge vermout, droge witte wijn, gevogeltefond, laurier, room, sjalotten en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, cognac, dragon, droge witte wijn, eidooier, knoflook, koriander, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode chilipeper, rode paprika, room, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte peperkorrels, witte wijnazijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Amuse / diner uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg: