Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Entrecôte minute
- Ingrediënten:
- entrecotes, grof zeezout, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn, sjalot en tijm
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, gemalen komijn, groente, knoflook, komijn, koriander, kruiden, laurierblad, olijfolie, paprika, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, sjalot, specerijen, tijm, tomaat, tomaat in blik, ui, vet, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Made in Italy:
Lunch / avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: