Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Karbonades met sjalotjes en rozemarijn
- Ingrediënten:
- boter, droge rode wijn, haaskarbonade, honing, hot tomatenketchup, knoflook, laurierblad, peterselie, rozemarijn en sjalot
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, jeneverbes, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, salie, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Vegalicious:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit De Urban Cook:
Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf: