Recept uit Koken voor elke dag:
Mosselen met room
- Ingrediënten:
- eierdooiers, knoflook, laurier, mosselen, peper, peterselie, room, selder, tijm, uien, witte wijn en zout
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch uit Hoe te eten:
Avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Wild:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche: