Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Pot-au-feu
- Ingrediënten:
- bleekselderij, koolraap, kruidnagel, laurierblad, peper, prei, rode wijn, runderschenkel, winterwortel en zout
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, kalfsbotten, knoflook, knolselderij, kruiden, kruidnagel, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbotten, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Basisrecept uit Familierecepten:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Recept uit Spice Wise:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Amuse / diner / voorgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit Twaalf:
Basisrecept uit Bouillon:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Basisrecept uit Hoe te eten:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.: