Lunch / bijgerecht uit Lekkere recepten van het land:
Makreel & kokkels uit de oven met laurier, knoflook & pepers
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, citroen, knoflook, kokkels, laurierbladeren, makrelen, olijfolie, rode peper en zeezout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / bijgerecht uit Lekkere recepten van het land:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Solo Food:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Avondmaal uit Liever lokaal: