Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Geroosterde kip met citroen en kruiden
- Ingrediënten:
- boter, citroen, franse kwark, kip, kippenbouillon, laurierblad, peper, tijm, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, bleekselderij, bloemkool, boter, citroensap, citroenschil, knoflook, korianderzaad, kruiden, kruidnagel, olijfolie, peper, peperkorrel, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, suiker, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turquoise:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Koken voor elke dag: