45 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijboterbouilloneieidooiereiwitfrituuroliegaar vleeskipknoflookmelkmosterdolijfoliepaneermeelpeperpeterseliepreislagroomuivisvisbouillonwaterwitte wijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Saures Lüngerl - Kalfslong in zure saus

Ingrediënten:
augurkensap, bloem, boter, bouquet garni, citroensap, dragonazijn, groentefond, kalfsfond, kalfslong, knolselderij, laurier, middelscherpe mosterd, peper, peperkorrels, peterselie, prei, room, rozemarijn, sjalotten, tijm, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Amandelcake met frambozen

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladpeterselie, boter, chilivlokken, citroensap, ei, eidooier, eieren, frambozen, bloem, boter, gehakt, boter, honing, knoflook, limoenen, limoensap, mascarpone, merg, olijfolie, poedersuiker, tomaat, room, sjalot, suiker, rozemarijn, tijm, tijm, knoflook, vanillestokje, verse rozemarijn, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Visburgers met remoulade

Ingrediënten:
aardappelen, augurk, bloem, broodkruim, ei, kappertjes, kervel, kruidenboter, mayonaise, olijfolie, peper, sjalotje, citroensap, witvisfilet, zout, zure appel en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kikkererwtensoep met gnocchi van kikkererwten en ricotta

Ingrediënten:
bloem, chilipeper, chilipoeder, citroen, citroensap, garam masala, geleisuiker speciaal, gemberwortel, kikkererwten, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, komijnzaad, koriander, mosterdzaad, neutrale olie, nootmuskaat, oregano, peper, ricotta, room, tahin, tomaten, ui en zout

Keuken:
Indiaas / Italiaans
Soort:
soep/bouillon / peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kalfslong en -hart - Salonbeuschel

Ingrediënten:
ansjovisfilet, augurk, boter, citroensap, kalfshart, kalfslong, kappertje, knoflook, laurierblad, marjolein, meel, mosterd, peperkorrel, slagroom, soepgroenten, suiker, ui, verse bladpeterselie, verse tijm, wijnazijn, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
stoofgerecht / vlees / orgaanvlees
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Buffalo chicken salad

Ingrediënten:
arachideolie, bindsla, blauwschimmelkaas, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, kipfilet, knoflook, mayonaise, peper, peterselie, pikante saus, zout en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Forelfilets in kruidensaus

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, forelfilet, peper, room, ui, verse dragon, verse gemengde kruiden, verse kervel, verse lavas, verse peterselie, viskruiden, witte wijn en zout

Soort:
vis
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Heilbot in saffraansaus

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, citroensap, dragon, heilbotmoot, peper, room, saffraandraadjes, sherry, strooiaroma, tomaat, witte wijn en zout

Soort:
vis
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Dillesaus

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, dille, laurier, melk, peper, room, ui, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Kruidensaus

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, dragon, eidooier, kervel, koffieroom, mosterd, peper, peterselie, room, sjalot en zout

Keuken:
Brits
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Langoustines met deegwaren

Ingrediënten:
bloem, citroensap, gerookte zalm, knoflook, langoustines, peper, room, saffraan, sjalotje, tagliatelle, vetstof, visbouillon en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...