Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Kip in room
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, bouquet garni, champignons, citroensap, crème fraîche, kip, knoflook, peper, slagroom, witte ui, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, bouquet garni, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, witte wijn, wortel, yoghurt, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Snack of tussendoortje uit Het insectenkookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Ons bakboek: