Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Patrijs met groene kool en spekreepjes
- Ingrediënten:
- boter, groene kool, kleinwild, mager gerookt spek, olie, patrijzen, rode wijnazijn, zout en zwarte peper
- Soort:
- wild en gevogelte / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, boter, citroensap, ei, gember, groente, knoflook, kool, koriander, kruiden, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, suiker, tijm, ui, vet, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Avondmaal uit Veg!:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk: