148 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroeneigroenteknoflookkomkommerkorianderkruidenolieolijfoliepeperpeterseliespinaziesuikervruchtensapwaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: ingelegde ui

Ingrediënten:
appelciderazijn, chilivlokken, eieren, gedroogde oregano, groenten, ingelegde ui, kaneelstokje, komijnzaad, kruidnagels, limoenen, peperkorrels, rode uien, vruchtensap, sinaasappelschil, sla, suiker, zout, ui, vlees, water en zuivel

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gestoofd witlof met kikkererwten en zoete ui

Ingrediënten:
boter, citroensap, dille, gekonfijte tomaat, groente, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, koriander, olijfolie, peper, sjalotten, tijm, witlof, zoete ui in zoutkorst en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Barbecue: caesarsalade met gegrilde kool

Ingrediënten:
ei, boerenkool, boter, hamburgers, citroen, dijonmosterd, parmezaanse kaas, groenten, kappertjes, kiemgroenten, knoflook, kool, koolzaadolie, olie, olijfolie, radijs, vruchtensap, spitskool, witte bolletjes, worstjes en 
zout en peper

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Acquacotta - Toscaanse boerensoep met kool en bonen

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boerenkool, bouillonblokje, cavolo nero, citroensap, ei, gedroogde cannellinebonen, olijfolie, olijfoliebrood, parmezaanse kaas, savooiekool, selderijblad, tomaten, toscaans witbrood, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Octopus met geroerbakte boerenkool met salsa van zwarte olijven en goudgele rozijnen

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenkool, boter, citroensap, gele rozijnen, groentebouillon, grof zeezout, harissa, kalamataolijven, knoflook, korianderzaad, laurier, munt, octopus, olijfolie, prei, rozenharissa, rozenwater, sherryazijn, tijm, ui, valdespino sherryazijn, venkel, witte wijn en zwarte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vega Feest Van Nina Olsson: Salade Met Zoete Aardappel, Boerenkool En Pikante Kikkererwten Met Citroen Amandel Dressing

Ingrediënten:
aardappel, agavesiroop, amandelboter, avocado, boerenkool, hamburgers, cavolo nero, chilivlokken, citroen, dressing, gehakt, geroosterde kikkererwten, granaatappelpitjes, kikkererwten, knoflook, komijn, melk, olijfolie, paprikapoeder, peper en zout, radijs, rode ui, olijfolie, spinazie, knoflook, citroensap, gemalen komijn, honing, gember, wortels, zoete aardappel, zoet paprikapoeder en zout

Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Bami Goreng

Ingrediënten:
citroen, citroensap, djahé, gemberpoeder, djinten, fruit, groenten, ketjap, ketjap asin, ketjap manis, korianderpoeder, kip, kippendijen, knoflook, kool, kruidnagel, kruidnagelpoeder, laos, lombok, olie, prei, rode ui, selderij, sereh, sesamolie, sjalot, sjalotten, knoflook, uien, water, wijn, winterwortel, witte kool, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Rendang

Ingrediënten:
asem, bitter, citroensap, kokosnootvruchtvlees, groenten, juruk purut, kentjur, knoflook, kokos, komkommer, kool, limoen, lombok, olie, pasta, salamblaadjes, sjalotten, sperziebonen, spitskool, suiker, taugé, knoflook, trassi, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Vlechtwerkvlaai met pruimen en frambozen

Ingrediënten:
augurk, broodkruim, citroensap, deeg, dille, groenten, kaneel, komkommer, kristalsuiker, marinades, mayonaise, melk, mosterd, olie, pappardelle, ricotta, slagroom, taart, vis, vlees, wijn, zalm, zure room en zwarte peper

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Geroosterde knolgroenten met vincotto

Ingrediënten:
aardperen, boter, broodje, citroensap, dressing, groenten, kruiden, maggi, olie, olijven, sla, steak, tijm, knoflook, varkensvlees, verjus, vlees, walnoten, water en 
zout en peper

Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Wokgroente Met Pindasaus

Ingrediënten:
chilisaus, citroensap, gemberpoeder, groenten, lichte sojasaus, look, olie, pindakaas, pindasaus, rijst, rode paprika, rode ui, shiitakes, suiker, water en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Bloemkoolbeignets

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, bloemkool, citroensap, groente, melk, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Bietensoep - borsjt

Ingrediënten:
boter, citroensap, droge witte wijn, karwijzaad, kippenbouillon, kool, rode biet, suiker, ui, versgemalen zwarte peper, water, zout en zure room

Keuken:
Russisch / Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Prakpuree

Ingrediënten:
bloemige aardappels, citroensap, groente, olijfolie extra vergine, peterselie, rucola, peper en zout

Soort:
aardappelgerecht
Haal meer recepten op...