Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kipfilet met dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, dragon, droge witte wijn, kipfilet, kippenbouillon, peper, room, selderij, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, cayennepeper, citroensap, cognac, croutons, droge witte wijn, kervel, kip, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, rijst, room, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, ui, visbouillon, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: