Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Bavette met portobello's
- Ingrediënten:
- bavette (vlees), bladpeterselie, extra vierge-olijfolie, knoflook, portobello's, rucola, zoutflakes en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, komijn, koriander, laurier, olie, peper, peterselie, rode paprika, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit De Urban Cook:
Recept van Simone's Kitchen:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Recept uit Smokey goodness:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Made in Italy:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De worst story:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit A propos bistro: