55 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelbloembotercitroencitroenraspcitroensapeihoningkaneelkaneelstokjeknoflookkruidenmelknotenolieolijfoliepeperroomsinaasappeluiwitte wijnzoutzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Asinan buah - Zoetzuur van fruit en groenten

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, ananas, appel, citroensorbet, flespompoen, gedroogde garnalen, geroosterde pindas, granaatappelpitten, knoflook, kokosazijn, komkommer, rode chilipepers, spitskool, suiker, taugé, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Warme pruimensoep met aardappel

Ingrediënten:
aardappel, citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, pruimen, suiker, water en witte wijn

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Koude pruimensoep met aardappel

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, pruimen, suiker, water, witte wijn en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Basisrecept uit Bakboek:

Pruimenconfituur

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, appel, gedroogde pruimen, kaneelpoeder, lichte kandijsuiker en water

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Pruimencompote

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, amaretto, appelcider, blauwe rozijnen, dessertwijn, gedroogde pruimen, gedroogde vijgen, gemberpoeder, jonagold, kaneelpoeder, lichte kandijsuiker, vanillestokje en water

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / nagerecht uit Koude keuken:

Sinaasappelverversing

Ingrediënten:
aardappelmeel, bitterkoekjes, grand marnier, sinaasappel, suiker, water en witte wijn

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / nagerecht uit Koude keuken:

Koude morellensoep

Ingrediënten:
aardappelmeel, citroenschil, kaneelstokje, morellen, rode wijn, suiker en water

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / nagerecht uit Koude keuken:

Kostelijke pruimensoep

Ingrediënten:
aardappelmeel, citroenschil, kaneelstokje, kruidnagel, pruimen, suiker, water en witte wijn

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / nagerecht uit Koude keuken:

Deense appelsoep

Ingrediënten:
aardappelmeel, bosbessencompote, citroen, kaneel, kruidnagel, room, suiker, water, witte wijn en zure appels

Keuken:
Deens
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Frambozentaart - black raspberry pie

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, boter, framboos, ijswater, kaneelpoeder, margarine, suiker en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Aardbeientaart met vlierbloesem

Ingrediënten:
ei, aardappelzetmeel, aardbeien, biologische citroen, fijne kristalsuiker, bloem, boter, water, slagroom, vlierbloesem, vlierbloesemsiroop, witte chocoladedruppels en zout

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Roodgestoofde ossentong

Ingrediënten:
aardappelmeel, bruine suiker, donkere sojasaus, doperwten, gedroogde mandarijnschil, heldere bouillon, knoflook, lente-uien, maïsolie, medium dry sherry, ossentong, shaoxingwijn, sichuanpeper, sojaolie, steranijs, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Diner / nagerecht uit Speisekammer:

Fruchtsuppe - Fruitsoep

Ingrediënten:
aardappelmeel, fruit, fruit, suiker en water

Keuken:
Zweeds / Noors / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Eend met sinaasappel

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, azijn, citroen, eend, peper, peterselie, pistaches, sinaasappelen, sinaasappellikeur, sjalotten, suiker, vetstof, water, witte wijn en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Diner / nagerecht uit The big green egg book:

geroosterde witte chocolade met sinaasappel dille en pistache

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, agar-agar, appelsap, bakpoeder, beurre noisette, bloem, citras, citroen, citroengras, dille, ei, gelatine, geleisuiker, limoen, melk, pistache-olie, pistaches, room, sinaasappel, suiker, water, witte chocolade en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Appelsalade

Ingrediënten:
aardappel, appelen, citroenen, gedroogde heidebloesem, groene krulsla, honing, peterselie, prinsessenbonen, radijzen, suiker, water en yoghurtsaus

Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Worteltaart

Ingrediënten:
aardappel, aardappels, amandelmeel, bakbanaan, banaan, bosui, bosuitjes, eieren, kaas, boter, honing, kokosmeel, kokosmelk, kokosolie, meel, roomboter, suiker, water, winterwortels, wortel, wortels en zout

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Koude kruisbessensoep

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, kruisbessen, suiker, water, witte wijn en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...