Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Mosselen met chinese kool
- Ingrediënten:
- arachideolie, chinese kool, ketjap benteng manis, maïzena, mosselen, sambal oelek, ui en zout
- Keuken:
- Aziatisch
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, ei, gember, groente, ketjap benteng manis, ketjap manis, knoflook, komkommer, kool, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, peper, pindakaas, prei, sambal oelek, sesamolie, sperziebonen, spitskool, suiker, taugé, ui, water, witte kool, wortel, zoete indonesische sojasaus |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht / avondmaal uit Noedels:
Avondmaal uit Noedels:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: