Recept uit Mediterrane Odyssee:
Paaslam met pecorino, aardappelen, tomaten en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, extra vierge olijfolie, knoflook, ontbeende bout van zuiglam, parmezaanse kaas, pecorino, peterselie en trostomaat
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, courgette, gehakt, groente, kaas, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, tomatenpuree, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept van Lekker Happen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Jong a/d kook:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Koken voor elke dag: