31 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelpureebieslookbotercitroencourgettecrème fraîchedeegeiwitknoflookkoriandermelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelpeperpeterselieplantaardige olieslagroomuiwaterzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Sambusak met aardappel EN KAAS

Ingrediënten:
aardappels, bloem, deeg, ei, feta, gedroogde tijm, ui, halloumi, mozzarella, olie, olijfolie, sesamzaadjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / lunch / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Aardappel-viskoek met tomatenmayonaise

Ingrediënten:
aardappel, bloem, ei, gladde peterselie, kappertjes, lenteuien, makreel, mierikswortel, olie, paneermeel, peper, tomatenmayonaise en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Beignets Gevuld Met Gekruid Lamsgehakt

Ingrediënten:
aardappels, ei, bloem, pijnboompitten, koekjes, lamsgehakt, meel, olijfolie, paprikapoeder, knoflook, tomaten, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Schupfnudeln met rucola, rode uien en parmezaan

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, bruine basterdsuiker, eieren, bloem, knoflook, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, rode uien, rucola, zout en vastkokende aardappelen

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:

Schotse eitjes

Ingrediënten:
aardappel, bloem, cumberlandworstjes, ei, kwarteleitjes, nootmuskaat, peper, rozemarijn, salie, witbroodkruim, zoet paprikapoeder, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Crêpes parmentier met gemarineerde gerookte schelvis

Ingrediënten:
bieslook, bloem, bloemige aardappel, citroen, crème fraîche, double cream, ei, eiwit, gerookte schelvis, koriander, melk, olijfolie, plantaardige olie, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Mergkoolsoep met gefrituurde uienringen

Ingrediënten:
aardappel, bloem, bouillon, ei, knoflook, laurier, licht bier, mergkool, olie, peper, plantaardige olie, runderworst, slagroom, tijm, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon / frituur
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Avondmaal uit Liever lokaal:

Aardappelbrood met rapensalade

Ingrediënten:
aardappel, bakpoeder, bloem, boter, ei, mayonaise, meiraap, melk, mierikswortel, mosterd, olie, peper, veldsla, wortel, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / ovenschotel
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Aardappelcake met tuinbonendip

Ingrediënten:
aardappel, bakpoeder, bloem, citroensap, courgette, crème fraîche, ei, groentebouillon, kwark, melk, natriumbicarbonaat, olie, peper, tabasco, tuinbonen, worcestersaus, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / snack en tussendoortje uit Liever lokaal:

Duifkroketten

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, broodkruim, duivenvlees, ei, eiwit, olie, paneermeel, pastinaak, peper, rozemarijnnaaldjes en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
gevogelte / frituur
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Moussaka

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, bloem, boter, cheddar, dijonmosterd, eidooier, knoflook, melk, olie, peterselie, rundergehakt, tomatenpuree, tomatensaus, ui, witte peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Gevulde aardappelcakejes met dikke korst

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, ei, frituurolie, gemalen kardemom, kaneel, kardemomzaaddozen, kerrie, komijn, koriander, kruimige aardappels, mager rundergehakt, matsemeel, nootmuskaat, paneermeel, peper, piment, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Iraaks
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Ovenschotel met vleesvulling en aardappelpuree

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, ei, gemalen kardemom, kaneel, kardemomzaaddozen, kerrie, komijn, koriander, kruimige aardappels, mager rundergehakt, nootmuskaat, peper, piment, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Iraaks
Soort:
ovenschotel
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Zweedse gehaktballetjes

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, boter, broodkruim, cranberry's, ei, fijne kristalsuiker, havermoutvlokken, kipbouillontablet, olie, pimentpoeder, roomjus, runderbouillon, rundergehakt, sojasaus, ui, varkensgehakt, witte peper, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Zweeds
Soort:
varkensvlees / rundvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Snack of tussendoortje uit 101 ballen:

Cubaanse papas rellenas

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bloem, broodkruim, chorizo, ei, frituurolie, knoflook, komijnpoeder, lamsgehakt, paprikapoeder, plantaardige olie, tomatenpuree, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Cubaans
Soort:
lamsvlees
Haal meer recepten op...