Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Gekonfijte eend met groente en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, gekonfijte eendenbouten, knoflook, knolselderij, peper, tijm, ui, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groentebouillon, kippenbouillon, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie: