Recept uit Thug kitchen:
Gesmoorde Kool Met Aardappels
- Ingrediënten:
- aardappel, citroensap, groene kool, groentebouillon, knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn, wortel en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, boter, citroen, ei, groente, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, melk, munt, olijfolie, peterselie, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit de snelle keuken:
Picknick uit Kochen für zwei:
Recept uit Gesund Geniessen:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Het kleine fornuis:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: