Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Gesmoorde lamsbout
- Ingrediënten:
- aardappelen, citroensap, kaneel, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, olijfolie, oregano, peper en zout
- Keuken:
- Grieks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroensap, curry, kaneel, knoflook, kruiden, lamsvlees, olijfolie, paprika, peterselie, specerijen, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2: