Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Gekonfijte eend met groente en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, gekonfijte eendenbouten, knoflook, knolselderij, peper, tijm, ui, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloemkool, citroensap, ei, groente, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, rozemarijn, selderij, ui, water, wortel, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Avondmaal uit Veg!:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Deutsche Küche:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Plenty:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: