Recept uit Mediterrane Odyssee:
Paaslam met pecorino, aardappelen, tomaten en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, extra vierge olijfolie, knoflook, ontbeende bout van zuiglam, parmezaanse kaas, pecorino, peterselie en trostomaat
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, groente, olijfolie, oregano, peper, peterselie, prei, rode paprika, rode ui, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Killerbody dieet:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken: