Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Gekonfijte eend met groente en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, gekonfijte eendenbouten, knoflook, knolselderij, peper, tijm, ui, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, citroensap, groentebouillon, kaas, kippenbouillon, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Ciao Bella:
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:
Recept uit Piri piri & sardientjes:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika: