Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, gehakt, groente, honing, komkommer, laurier, olie, peper, sperziebonen, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Basisrecept uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept van Okoko recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria España:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Urban Cook:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine: