Snack of tussendoortje uit Bouillon:
Dolma's met dille en lamsgehakt
- Ingrediënten:
- basmatirijst, citroensap, dille, griekse yoghurt, knoflook, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, tomaat, tomatenpuree, ui en wijnbladeren
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basmatirijst, boter, bouillon, citroen, citroensap, courgette, ei, gember, groene paprika, groente, kaneel, koriander, olijfolie, peper, rode paprika, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, yoghurt, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Bouillon:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koken met Karin:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Bijgerecht uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Lunch / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Chez Adriaan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Recept uit Culinaria España:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept van Francesca Kookt!:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: