Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Şiş köfte - Rundergehakt op stokjes
- Ingrediënten:
- eidooier, gemalen komijn, kaneelpoeder, knoflook, rundergehakt, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bloem, boter, eidooier, kaneel, knoflook, koriander, mager rundergehakt, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, suiker, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Yo Kids:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :