Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Wraps met bresaola, rucola & parmezaan
- Ingrediënten:
- bresaola, citroensap, extra vierge-olijfolie, parmezaanse kaas, rucola en zoutflakes
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, bresaola, citroen, ei, extra vierge olijfolie, griekse yoghurt, groente, halloumi, knoflook, mayonaise, munt, olijfolie, peper, suiker, truffelolie, ui, water, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Buffet / bijgerecht uit Green salads:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Eten en zo:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept uit de snelle keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: