620 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroensapdragoneigroentebouillonkervelknoflookkruidenlente-uimelkolieolijfoliepeperpeterseliepreisjalotslagroomtijmwaterwitte wijnwortelzeezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kipfilet met dragon en bieslook

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, courgette, dragon, kervel, kipfilet, magere room, melk, sjalot, slagroom, tomaten, vermout, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelsla met roomkaas en bieslook

Ingrediënten:
bieslook, ciderazijn, extra vierge olijfolie, gele ui, nieuwe aardappel, peper, peterselie, roomkaas, sjalot, wijnazijn, zout en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Consommé van noordzeegarnalen en krab met citroen en lente-ui

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, citroen, eiwit, knoflookolie, lente-ui, noordzeekrab, pastis de marseille, peper, piment d'espelette, prei, rauwe ongepelde garnalen, tomatenpuree, ui, venkelknol, water, winterwortelen, witte wijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Bijgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

IJskruid

Ingrediënten:
bieslook, blauwe rozijnen, bonenkruid, dille, feta, ijskruid, koriander, mosterd, olijf, peper, rode paprika, rode ui, shiso, slasaus, suiker, tonijn, yoghurt en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Salade Oosterscheldekreeft met asperge, vinaigrette van truffel, sjalottenchutney en kletskoppen van sesamzaad

Ingrediënten:
asperge, balsamicoazijn, bieslook, bloem, brood, citroen, cognac, crème fraîche, ganzenvet, gerookt spek, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oosterscheldekreeft, peper, poedersuiker, prei, roomboter, selderij, sesamzaad, sinaasappelsap, sjalot, truffeljus, ui, water, winterwortel, witte wijn, zout en zwarte truffel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Ierse oestersoep met mosselen en zeekraal

Ingrediënten:
aardappel, bier, bieslook, bloem, boter, knoflook, mosselen, mosterd, oesters, peen, peper, sjalot, slagroom, visbouillon, zeekraal en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Lunch / bijgerecht uit Thuis bij Jamie:

De lekkerste coleslaw van wintergroenten

Ingrediënten:
biet, citroen, extra vierge olijfolie, mosterd, raap, radijzen, rode kool, rode ui, selderijknol, sjalot, tuinkruiden, venkelknol, witte kool, wortel, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:

Salade van kaas en uien met romige kruidendressing

Ingrediënten:
bananensjalotten, bieslook, botersla, crème fraîche, eikenbladsla, extra vierge olijfolie, paardenbloemblad, rodewijnazijn, romeinse sla, roquefort, rucola, walnoten, wittewijnazijn, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Lunch / avondmaal uit Smokey goodness:

De seafood bar visburger

Ingrediënten:
bieslook, coquilles, friséesla, hoisinsaus, kabeljauwfilet, lente-ui, mayonaise, natuurazijn, ponzusaus, rode peper, sesambolletjes, suiker, vijfkruidenpoeder, wakamesalade, winterpeen, witte ui, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Lunch / avondmaal uit Smokey goodness:

Smokey's chicken sandwich

Ingrediënten:
bleekselderij, chick mix bbq-kruiden, ciabatta, citroen, gedroogd bieslook, gedroogde dille, gedroogde peterselie, kaiserbroodjes, karnemelk, kippendijen, knoflookgranulaat, komkommer, limoen, mayonaise, rode ui, tomaat, uiengranulaat, veldsla, zout, zure room en zwarte peper

Soort:
barbecue/grill / gevogelte / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Bijgerecht uit Zuur:

Basispickle

Ingrediënten:
azijn, cayennepeper, dille, groenten, koriander, kruiden, rozemarijn, specerijen, suiker, szechuanpeper, venkelgroen, venkelzaad, zout en zwarte peper

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Haal meer recepten op...