23 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: acaciahoningaugurkazijnbalsamicoazijnbloemkoolbotercitroensapdijonmosterddilleeiextra vierge olijfolieknoflookmayonaiseoliepeperroomsjalotsuikertijmuiwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Krabkoekjes met frisse citroen-tomatenmayo

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, boter, broodkruim, cayennepeper, citroen, crème fraîche, ei, krab, mosterd, olie, tomaat en ui

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Krabmousse met gemarineerde tomaten

Ingrediënten:
augurk, balsamicoazijn, bieslook, bladpeterselie, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, gedroogde oregano, gelatine, gladde mosterd, kappertjes, kervel, ketjap, knoflook, kristalsuiker, mayonaise, noordzeekrabvlees, olijfolie, poedersuiker, romatomaat, slagroom, sojaolie, tomatenketchup, visfond, vleestomaat en witte wijn

Keuken:
Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Tatties, Gepofte Aardappels Met Eiersalade

Ingrediënten:
aardappels, augurk, bieslook, crème fraîche, eieren, gedroogde dragon, kerriepoeder, mayonaise, mosterd, olijfolie, spekjes, tuinkers, verse peper, verse rozemarijn, yoghurt, zout en 
zout en peper

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Haringsalade met bietenballetjes

Ingrediënten:
appelazijn, crème fraîche, dijonmosterd, maatjesharing, olijfolie, rode biet, sjalot, sla, verse bieslook en vloeibare honing

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:

Rokerige frittata

Ingrediënten:
bieslook, bloemkool, crème fraîche, dijonmosterd, ei, goudse kaas, mild gerookt paprikapoeder, olijfolie, scamorza, zout en zwarte peper

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / buffet / voorgerecht uit Koude keuken:

Filet "royal"

Ingrediënten:
amandelen, bieslook, gelatine, gemberpoeder, knoflookpoeder, madeira, mayonaise, mosterd, olie, ossenhaas, pistaches, room, sherry, tabasco, tomaten, truffel, water, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Eiersla

Ingrediënten:
citroensap, ei, kappertjes, kruiden, mosterd, olie, peper, room, salade, suiker, tomaten en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Hartige taartjes met roquefort en peer

Ingrediënten:
bieslook, conferenceperen, crème fraîche, ei, extra vierge olijfolie, mosterd, roomboter, roquefort, rucola sla melange, tarwebloem, tijm, venkelknol, walnoten, witte balsamicoazijn en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Rokerige frittata

Ingrediënten:
bieslook, bloemkool, crème fraîche, dijonmosterd, eieren, gerookt paprikapoeder, kaas, olijfolie, zout en zwarte peper