Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Kip in room
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, bouquet garni, champignons, citroensap, crème fraîche, kip, knoflook, peper, slagroom, witte ui, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, groentebouillon, kervel, kruiden, laurier, mayonaise, melk, olijfolie, peterselie, prei, rode paprika, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Smokey goodness:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Pasta:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Ons bakboek:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal: