Recept uit De pastabijbel:
Garganelli met asperges en room
- Ingrediënten:
- boter, garganelli, kruiden, jonge asperges, panna da cucina, parmezaanse kaas, room, witte wijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, eidooier, groentebouillon, kervel, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, suiker, tuinkruiden, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Lunch / avondmaal uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Basisrecept uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Recept van Le Gourmand Belge:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen: