Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, laurier, melk, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: