94 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbasilicumbladpeterseliebleekselderijbloembotercitroenraspcitroensapeidooiereiwitfruitknoflookoliepeperpeterseliepijnboompittenplantaardige oliesuikertomaatuivruchtensapzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Kerstmenu: olijfolie cake met glazuur

Ingrediënten:
amandelen, amandelmeel, bakpoeder, beslag, bloem, boter, cake, citroenen, citroenrasp, citroensap, eieren, glazuur, olijfolie, poedersuiker, rozemarijn, suiker, bakpoeder, citroensap, vet, water en witte basterdsuiker

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Kerstmenu: olijfolie cake met glazuur

Ingrediënten:
amandelen, amandelmeel, bakpoeder, beslag, bloem, boter, cake, citroenen, citroenrasp, citroensap, eieren, glazuur, olijfolie, poedersuiker, rozemarijn, suiker, bakpoeder, citroensap, vet, water en witte basterdsuiker

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Ravioli met ricotta & citroen

Ingrediënten:
agavesiroop, amandelen, citroen, citroenen, citroensap, edelgistvlokken, ei, groentebouillonblokje, knoflookteen, knoflooktenen, olijfolie, pasta, plantaardige room, ricotta, vruchtensap, sjalotten, zout, tomatenpuree, verse dragon, water, witte wijn, wontonvellen, zout en zwarte peper

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:

Gedroogd lamsvlees met ei

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, eieren, gedroogd lamsvlees, knoflook, komijn, koriander, lamsvet, olijfolie, peper, rode paprika, saffraandraadjes, tomaat, ui, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Salade van saffraanaardappelen, bonen en ei

Ingrediënten:
aardappelen, citroen, eieren, gerookte amandelen, groene linzen, haricots verts, water, kerstomaat, kokosvlokken, olijfolie, rode spaanse peper, saffraan, slablaadjes, honing, veldsla, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Griekse keuken: artisjokken met ei-citroensaus

Ingrediënten:
artisjok, artisjokken, bladpeterselie, bloem, bouillon, citroen, citroensap, eidooier, extra vergine olijfolie, groentebouillon, hart, water, maïzena, olijfolie, patentbloem, peperkorrels, peterselie, vruchtensap, water, zout, 
zout en peper en zoutvlokken

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Ravioli met ricotta & citroen recept - Food and Friends

Ingrediënten:
agavesiroop, amandelen, citroen, citroenen, citroensap, edelgistvlokken, ei, groentebouillonblokje, knoflookteen, knoflooktenen, olijfolie, pasta, plantaardige room, ricotta, vruchtensap, sjalotten, zout, tomatenpuree, verse dragon, water, witte wijn, wontonvellen, zout en zwarte peper

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Fritto misto

Ingrediënten:
citroen, eiwit, fijn zout, garnalen, koolzuurhoudend mineraalwater, pijlinktvis, plantaardige olie, puf en tipo 00-bloem

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:

Gefrituurde courgettebloemen

Ingrediënten:
bloem, bronwater, citroen, courgettebloemen, ei, olijfolie en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

gamba´s met een krokant korstje

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, citroen, ei, gamba's, peterselie, plantaardige olie en water

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes / frituur
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Börek-sigaren met hersenen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroen, citroenrasp, ei, eidooier, frituurolie, gedroogde munt, haloumi, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, lamshersenen, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, sjalot, ui, water en yufkavellen

Keuken:
Turks
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / nagerecht uit Italië:

Seadas - Zoete ravioli met honing

Ingrediënten:
boter, citroen, durumbloem, ei, eidooier, extra vergine olijfolie, honing, patentbloem, reuzel, verse schapenkaas, water en zoete ravioli

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

Summer Berry Cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bosvruchten, cacao, citroen, ei, eiwit, boter, zout, water, kristalsuiker, mascarpone, melk, plantaardige olie, slagroom, tarwebloem, vanillesuiker en zuiveringszout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Vruchtenbavaroise

Ingrediënten:
appel, banaan, bladgelatine, cake, citroen, eiwitten, granaatappel, griessuiker, jenever, kaneelbeschuitjes, kiwi's, lavendel, maanzaad, mango, olie, perziken, room en water

Haal meer recepten op...